Web Analytics Made Easy - Statcounter

«اسدالله ابوترابی» سخنگوی سازمان ثبت احوال در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره صدور کارت‌های ملی هوشمند گفت: سازمان ثبت احوال مرجع صدور کارت‌های ملی هوشمند است، اما تامین بدنه این کارت‌ها بر عهده شرکت چاپخانه دولتی است و قرار است این کارت‌ها با تولیدات داخلی چاپ شود.

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار کارت ملی هوشمند تولید داخل صادر شده است، ادامه داد: کارت‌های تولید داخل کاملا مشابه نمونه‌های خارجی است و از سوی چاپخانه دولتی به ما قول داده شده تا پایان سال ۹ میلیون کارت دیگر نیز به ما تحویل دهند تا بتوانیم برای تمام افرادی که در نوبت هستند، کارت ملی هوشمند صادر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی سازمان ثبت احوال خاطرنشان کرد: ما در ماه می توانیم ۲.۵ میلیون کارت ملی صادر کنیم و اگر بدنه ۹ میلیون کارت از چاپخانه به ما تحویل داده شود، می‌توانیم در مدت ۳ تا ۴ ماه تا پایان سال برای همه افرادی که در نوبت هستند، کارت صادر کنیم.

ابوترابی تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۸ میلیون نفر در نوبت صدور کارت ملی هوشمند هستند. از آنجا که کارت‌های ملی قدیمی دیگر اعتباری ندارند، افرادی که نیازمند کارت ملی هستند به ما مراجعه می‌کنند. پیش‌بینی ما این است به غیر از افرادی که در نوبت صدور کارت هستند ۳ تا ۴ میلیون نفر دیگر نیز برای دریافت کارت ملی هوشمند به ما مراجعه کنند. 

ابوترابی درباره افرادی که کارت ملی هوشمند را برای اولین بار دریافت می‌کنند، تصریح کرد: هر سال حدود یک و نیم میلیون نفر افرادی هستند که برای اولین بار کارت ملی هوشمند دریافت می‌کنند و به اصطلاح به آنها کارت اولی گفته می‌شود و ما برای آنها پیش بینی لازم را کرده‌ایم و مشکلی در این زمینه نداریم. 

به گفته وی تاکنون بیش از ۴۶ میلیون و یکصد هزار کارت ملی هوشمند صادر شده و بیش از ۵۴ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر نیز ثبت‌نام‌شان تکمیل شده است و در سیستم‌های ادارای مشکلی ندارند. 

سخنگوی سازمان ثبت احوال نیز همچنین درباره افرادی که در زلزله اخیر در استان آذربایجان شرقی مدارک هویتی خود را از دست داده‌اند، گفت: در همه مناطقی که براساس حوادث غیرمترقبه و ناشی از سیل و زلزله که عوامل انسانی در آن دخالتی ندارند، خارج از زمانبندی و با اولویت اوراق هویتی برای آنها صادر خواهد شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کارت ملی هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۷۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد

آفتاب‌‌نیوز :

این دستگاه مغز مانند چیست و چرا تا این اندازه خاص است؟ ممریستور یونترونیک دارای یک کانال میکروسیال مخروطی است که داخل آن محلولی از نمک (کلرید پتاسیم) محلول در آب قرار دارد.

به نقل از دیجیتال‌ترندز، هنگامی که دستگاه سیگنال الکتریکی دریافت می‌کند، یون‌های موجود در محلول آب از کانال به سمت بالا حرکت می‌کنند و موقعیت خود را تغییر می‌دهند و این حرکت بر چگالی و هدایت یون تأثیر می‌گذارد. این اساسا میزانی که ممریستور می‌تواند الکتریسیته را هدایت کند، تغییر می‌دهد که به نوعی شبیه به نحوه اتصال سلول‌های مغزی قوی‌تر یا ضعیف‌تر بر اساس تجربیات ما است.

این ممکن است نزدیک‌ترین مدل به نحوه عملکرد مغز ما در یک محیط مصنوعی باشد و با تلاش‌های قبلی متفاوت است، زیرا کاملا از آب و نمک ساخته شده و برخلاف مدل‌های قبلی سیلیکون و فلزات ندارد.

اگرچه ممریستور‌ها در پلتفرم‌های متداول مختلفی استفاده شده‌اند، اما با مغز انسان متفاوت هستند، زیرا تنها به یک منبع اطلاعاتی مانند الکترون‌ها متکی هستند و فقط به ورودی‌های الکتریکی پاسخ می‌دهند. این با نحوه عملکرد سیناپس‌ها در مغز ما متفاوت است، زیرا سیناپس‌ها می‌توانند برای انجام کار به سیگنال‌های الکتریکی و شیمیایی تکیه کنند.

کاربرد‌های فعلی هوش مصنوعی، حتی پیشرفته‌ترین آنها، توانایی تفکر مستقل مانند مغز انسان را ندارند. در همین حال، مدل‌های زبانی بزرگ (LLM)، در حالی که ممکن است شبیه به مغز ما به نظر برسند، فقط مجموعه‌ای از کلماتی هستند که افراد دیگر و ماشین‌ها بیان کرده‌اند. توانایی آن‌ها در خلقت ناشی از یادگیری از انسان است و نه از توانایی آن‌ها در تفکر مستقل.

این تحقیق که توسط محقق دکتری تیم کامسما (Tim Kamsma) رهبری می‌شود، نتیجه مشترک کار انجام شده توسط دانشگاه اوترخت در هلند و دانشگاه سوگانگ در کره جنوبی است. این اولین بار در نوع خود است که از کانال‌های یونی سیال برای شبیه سازی مکانیسم‌های پیچیده مایع در مغز استفاده می‌شود. با این حال، به رغم این جهش، دستگاه‌های ممریستور‌های یونترونیک هنوز در مراحل ابتدایی خود هستند و استفاده از آن‌ها برای ساخت رایانه‌های نورومورفیک (neuromorphic) هنوز نیاز به پیشرفت دارد.

ساخت چنین دستگاه‌هایی پله‌ای برای عصر بعدی هوش مصنوعی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اسناد مالکیت تمام واحدهای صنعتی گرمسار صادر شد
  • «میگوی دهان‌پا» قوی‌ترین بینایی را در قلمروی جانوران دارد!  
  • افزایش تولید نفت به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه در روز | جدیدترین آمار از وضعیت صدور کارت سوخت
  • ابداع نسل جدید ربات‌های نرم با توانایی خم شدن و خزیدن
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد
  • صدور هشدار هواشناسی سطح زرد؛ هوای خراسان جنوبی دوباره بارانی می‌شود
  • آینده اپل چگونه خواهد بود؟
  • کارت هوشمند«نسک»؛ گامی برای ورود حجاج به مشاعر مقدسه
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند
  • مدیران اخراجی استقلال کارت بازیکنان را بردند!