Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند- مدیرکل ثبت احوال خراسان جنوبی با بیان اینکه تاکنون ۱۹۶ هزار و ۸۳ فقره کارت هوشمند ملی در استان صادر شده است، گفت: برای تعداد ۱۳ هزار و ۹۶۸ درخواست دیگر هنوز کارت صادر نشده است.

مجتبی فاطمی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز طرح صدور کارت هوشمند ملی از سال ۹۱، اظهار داشت: در این طرح به هر شهروند ایرانی بالای ۱۵ سال یک کارت هوشمند ملی داده می شود که به عنوان مرجع هویت فرد در فضای دیجیتال و خدمات مربوطه قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اجرای این طرح دراستان با استقرار یک ایستگاه کاری در محل اداره کل ثبت احوال آغاز شد، بیان کرد: در حال حاضر این کار در تمامی ادارات ثبت احوال استان و همچنین دو نمایندگی نیمبلوک و دیهوک انجام می شود.

راه اندازی ایستگاه کاری کارت هوشمند ملی در ۱۰ دفتر پست

مدیرکل ثبت احوال خراسان جنوبی اضافه کرد: همچنین در تعداد ۱۰ دفتر پست شهرستان های بشرویه، بیرجند، خوسف، درمیان، سرایان، سربیشه، طبس، فردوس، قاینات و نهبندان و تعداد هفت دفتر پیشخوان در بیرجند ایستگاه کاری کارت هوشمند ملی راه اندازی شده است.

به گفته فاطمی علاوه بر این ها تاکنون چهار دفتر پیشخوان دیگر در شهرستان های بشرویه، طبس، قاینات و در بخش های قهستان و شوسف نیز به مرحله بهره برداری رسیده است.

وی با بیان اینکه از ابتدای اجرای این طرح در استان تاکنون بالغ بر ۲۱۰ هزار و ۵۱ فقره درخواست کارت هوشمند ملی از متقاضیان اخذ شده است، عنوان داشت: از این تعداد تاکنون ۱۹۶ هزار و ۸۳ فقره کارت صادر شده است.

مدیرکل ثبت احوال خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین از تعداد کارت های صادر شده ۱۸۵ هزار و ۸۰۴ مورد فعال و تحویل متقاضیان شده است.

صدور ۶۰۰ هزار کارت طی دو سال

فاطمی یادآورد شد: در شش ماهه نخست سال جاری نیز تعداد در خواست های کارت هوشمند ملی نیز بالغ بر ۴۷ هزار و ۸۸۰ فقره است.

وی، افزایش امنیت فیزیکی، بیومتریک، تراشه، زیرساخت، حداقل کردن امکان جعل هویت از طریق تجهیز دیتا سنتر ثبت احوال به اثر انگشت را از جمله اهداف این طرح عنوان کرد و گفت: انگیز های متفاوتی از ابعاد تکنولوژیک، فرهنگی و اجتماعی در این طرح مد نظر بوده است.

مدیرکل ثبت احوال خراسان جنوبی بیان داشت: کارت هوشمند ملی به عنوان یک کلید ورود مناسب برای مواردی چون هدفمند کردن یارانه ها، سلامت الکترونیک، انتخابات، پرداخت الکترونیک، کارت اعتباری تلفن و سایر خدمات شهروندی با هماهنگی نهادهای ذی ربط می تواند قابل استفاده باشد.

به گفته وی طی سال های ۹۵ تا ۹۷ باید برای ۶۰۰ هزار نفر افراد بالای ۱۵ سال واجد شرایط کارت هوشمند ملی صادر شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۱۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد

به‌گزارش خبرگزاری مهر، ایرج نادری عصر یکشنبه با اعلام این خبر در مورد پروژه لیست هوشمند حق‌بیمه گفت: طراحی و ساخت پروژه هوشمندسازی لیست‌های حق بیمه ارسالی کارفرمایان از ابتدای سال ۱۴۰۱ آغاز و با توجه به گستردگی و اهمیت پروژه، پس از طی کردن فازهای آزمایشی در شعب مختلف کشور به صورت کامل عملیاتی و مطابق برنامه‌ریزی انجام شده و از ۱۶ اردیبهشت ماه در کلیه شعب تأمین‌اجتماعی سراسر استان فارس اجرایی خواهد شد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان فارس بیان کرد: با توجه به رویکرد نوین سازمان تأمین اجتماعی مبنی بر یکپارچه‌سازی، هوشمندسازی و شفاف‌سازی و بهره‌گیری از توان شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر دستیابی به تأمین‌اجتماعی هوشمند، برنامه عملیاتی هوشمندسازی لیست‌های حق بیمه ارسالی کارفرمایان که در دستور کار مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تأمین‌اجتماعی قرار داشت اکنون به مرحله اجرا رسیده است.

نادری در مورد مزایای ارسال لیست هوشمند گفت: در این پروژه تلاش شده است تا بخش عمده کنترل‌هایی که تاکنون بعد از تکمیل و ارسال لیست حق‌بیمه، در شعب و در غیاب کارفرما بر روی لیست‌های دریافتی اعمال و در مواردی سبب ایجاد بدهی یا اعمال جریمه برای کارفرمایان می‌شد، به‌صورت برخط و در زمان ثبت لیست بر روی آن اعمال شود و بازخورد لازم برای اصلاح اشکالات و نواقص احتمالی به کارفرما داده شود.

وی افزود: در واقع با اجرای پروژه لیست هوشمند و تعمیم آن، تمامی پردازش‌های لیست حق بیمه کارفرمایان به‌صورت متمرکز و هوشمند و همزمان با تکمیل لیست انجام می‌شود و کارفرما فرصت خواهد داشت نواقص احتمالی را پیش از ارسال آن رفع کند.

به گفته نادری پرداخت برخط و آسان حق‌بیمه، جلوگیری از تضییع حقوق بیمه‌شدگان با ایجاد خطای کاربری، انجام برخط پردازش‌های لیست و مطلع شدن برخط کارفرمایان از نتیجه پردازش‌ها، کاهش ازدحام در شعب و پیشگیری از معطل شدن مراجعان، ایجاد نشدن بستانکاری‌های کاذب، جلوگیری از انباشت بدهی‌ها و جرایم پرداخت لیست، کنترل عناوین شغلی و ریز دستمزدها، کنترل میزان رشد دستمزدها و مزایای مشمول کسر حق بیمه و جلوگیری از بروز خطا و اعتراض کارفرمایان از دیگر مزایای این طرح است.

نادری همچنین به کارفرمایان توصیه کرد با توجه به جدید بودن این طرح و جهت آموزش و احیاناً رفع مشکلات، اکیداً لیست حق بیمه کارکنان خود را قبل از ۲۵ اردیبهشت ماه ارسال نمایند.

وی افزود: آموزش‌های لازم به صورت فایل‌های تصویری و نوشتاری بر روی وب سایت این اداره کل به آدرس fars.tamin.ir موجود است.

کد خبر 6097642

دیگر خبرها

  • مهلت دریافت کالابرگ طرح فجرانه نوبت سوم تا جمعه تمدید شد
  • زنگ خطر کاهش ولادت در خراسان رضوی به صدا در آمد
  • کارت هوشمند«نسک»؛ گامی برای ورود حجاج به مشاعر مقدسه
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • زائران حج تنها با کارت هوشمند امکان ورود به مکه را دارند
  • «کارت هوشمند حج»؛ فناوری جدید عربستان برای حجاج
  • استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»
  • سازمان ملی مهاجرت اعلام کرد؛ تمدید زمان ارسال کد استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی
  • ثبت کد ارسالی برای استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی